Resor till Fort Lauderdale

På Floridas sydöstra kust ligger den underbara staden Fort Lauderdale som präglas av hela åtta vackra stränder fyllda av nöjen. Staden har 3000 soltimmar per år och är ett perfekt resmål året runt. Är du inte endast ute efter att njuta av lugnet och vågorna vid havet finns här mycket att sysselsätta dig med. Ta en drink eller ät en god skaldjursrätt på huvudgatan Las Olas Boulevard. Besök ett av USA:s största shoppingcenter fullt av billiga märkeskläder i Sawgrass Mills eller bli ett äventyr rikare i nationalparken Everglades som är full av alligatorer.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Fort Lauderdale. Faktum är att många kryssningar utgår härifrån och kan bland annat ta dig ut till Karibien. Självklart kan vi även ordna biljetter till alla lag och sportligor i området såsom Florida Panthers.

Över 1 500 golfbanor i Florida   Delstaten Florida är ett riktigt golf-mecka med över 1 500 golfbanor runtomkring i delstaten. Tre av dem ligger i just Fort Lauderdale och samtliga håller riktigt bra kvalitet. Är du golfspelare är den en självklarhet att spendera några dagar på Fort Lauderdale Country Club, Coral Ridge Country Club eller Golftec Fort Lauderdale.

Över 1 500 golfbanor i Florida

Delstaten Florida är ett riktigt golf-mecka med över 1 500 golfbanor runtomkring i delstaten. Tre av dem ligger i just Fort Lauderdale och samtliga håller riktigt bra kvalitet. Är du golfspelare är den en självklarhet att spendera några dagar på Fort Lauderdale Country Club, Coral Ridge Country Club eller Golftec Fort Lauderdale.

Florida Panthers   Det är inte bara sol och bad här. I staden Sunrise, inte långt härifrån har ett NHL-lag sin bas i   Florida Panthers  . Klubben bildades 1993 och spelar i Atlantic Division med lag som   Tampa Bay Lightning  ,   Boston Bruins   och   Detroit Red Wings   - för att nämna några. Laget spelar sina hemmamatcher i BB&T Center med plats för 19 250 personer och den största stjärnan är den finländske centern Alexandr Barkov.

Florida Panthers

Det är inte bara sol och bad här. I staden Sunrise, inte långt härifrån har ett NHL-lag sin bas i Florida Panthers. Klubben bildades 1993 och spelar i Atlantic Division med lag som Tampa Bay Lightning, Boston Bruins och Detroit Red Wings - för att nämna några. Laget spelar sina hemmamatcher i BB&T Center med plats för 19 250 personer och den största stjärnan är den finländske centern Alexandr Barkov.

Unika kryssningar/resor från Fort Lauderdale utvalda av oss

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Fort Lauderdale

Sawgrass Mills Supreme Travel

Sawgrass Mills

Precis utanför Fort Lauderdale återfinns detta enorma shoppingcenter, det sjunde största i hela USA, med över 350 olika märkesbutiker. Faktum är att Sawgrass Mills är Floridas näst populäraste attraktion efter Disney World - är du ute efter märkeskläder är detta ett måste.

Las Olas Boulevard Fort Lauderdale

Las Olas Boulevard

Det här är Fort Lauderdales huvudgata som startar vid stranden och sträcker sig fyra kilometer in i staden. Här finns både nöjen, underhållning, barer och bra restauranger. På gatan återfinns bland annat berömda Elbo Room Bar vars takterass har en läcker utsikt över Fort Lauderdale beach.

Everglades Supreme Travel

Everglades

Endast 30 minuter från Fort Lauderdale ligger en av USA:s största nationalparker - Everglades. Här kan du bland annat åka träskbåt, uppleva reptiler i sin hemmiljö och beskåda en hel del alligatorer. En passande dagsutflykt efter några lata dagar på stranden.

Fort Lauderdale konferensresa Supreme Travel

Konferensresor till Fort Lauderdale

Byt kontor mot strand och låt kreativiteten flöda på en gruppresa till Fort Lauderdale. Staden har 3000 soltimmar per år och är ett perfekt resmål för företaget. Här kan ni också besöka ett av USA:s största shoppingcenter i Sawgrass Mills eller bli ett äventyr rikare i nationalparken Everglades som är full av alligatorer.

Vi erbjuder även kryssningar med flera olika rederier som utgår härifrån och kan bland annat ta dig ut till Karibien. Varför inte krydda din konferensresa till Fort Lauderdale med en oförglömlig kryssning i Karibien?

Är ni intresserade av en konferensresa till Fort Lauderdale?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Fort Lauderdale. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Fort Lauderdale Florida Supreme Travel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
FORT LAUDERDALE, FLORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Fort Lauderdale helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Fort Lauderdale, Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.