Skräddarsydda resor till Chicago

Chicago är USA:s tredje största stad efter New York och Los Angeles. Staden är vackert belägen vid Michigansjöns sydvästra ände och kallas för “The Windy City”. Här finns det gott om sevärdheter, såsom Millennium Park, Navy Pier och Willis Tower för att nämna några. Den senare var fram till 2014 USA:s högsta skyskrapa och ger en mäktig utsikt. Den välkända Blues-staden har också kommit att förknippas med pizza och det bör inmundigas under resan. Restauranger och barer överlag är i toppklass här och trots sin storlek går det bra att promenera i några av stadens alla parker och grönområden. Paradgatan The Magnificent Mile är perfekt för den som är intresserad av shopping och har du en fallenhet för sport kan du välja mellan ett fritt utbud av ligor och lag. Kom ihåg att på din resa till Chicago kan vi hjälpa dig med matchbiljetter till stadens lag.

Millennium Park & Navy Pier   Millennium Park är en av Chicagos största turistattraktioner med konstverk, skulpturer med mera - allt i utomhusmiljö. På sommaren arrangeras ofta konserter här å vintern förvandlas delar av parken till en skridskobana. Navy Pier har något för alla. Ett nöjesfält, museer, biograf och riktigt bra restauranger. Dessutom kan barn gå på spännande upptäcktsfärder i Chicagos Children’s Museum.

Millennium Park & Navy Pier

Millennium Park är en av Chicagos största turistattraktioner med konstverk, skulpturer med mera - allt i utomhusmiljö. På sommaren arrangeras ofta konserter här å vintern förvandlas delar av parken till en skridskobana. Navy Pier har något för alla. Ett nöjesfält, museer, biograf och riktigt bra restauranger. Dessutom kan barn gå på spännande upptäcktsfärder i Chicagos Children’s Museum.

Sportupplevelser   Chicago är hem för flera framgångsrika sportlag. NHL-laget   Chicago Blackhawks   har totalt sex Stanley Cup-titlar, den senaste 2015. Chicago Cubs i MLB har vunnit tre World Series, den senaste 2016 och Chicago White Sox, även dem hemmahörande i MLB har tre titlar. I MLS återfinns Chicago Fire och i NFL Chicago Bears. Chicago Bulls, som kanske är mest känt för att ha varit Michael Jordans lag, huserar i NBA.

Sportupplevelser

Chicago är hem för flera framgångsrika sportlag. NHL-laget Chicago Blackhawks har totalt sex Stanley Cup-titlar, den senaste 2015. Chicago Cubs i MLB har vunnit tre World Series, den senaste 2016 och Chicago White Sox, även dem hemmahörande i MLB har tre titlar. I MLS återfinns Chicago Fire och i NFL Chicago Bears. Chicago Bulls, som kanske är mest känt för att ha varit Michael Jordans lag, huserar i NBA.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Chicago

Grand City Tour Chicago Supreme Travel

Grand City Tour

Under fyra timmar får du en upplevelse av stadens arkitektur och parker. Besök i parkerna Lincoln Park och Grant Park ingår. Dessutom körs du längs med Outer Drive där du får ta del av en fantastisk utsikt över staden och Lake Michigan.

South Shore Tour Chicago Supreme Travel

Historiska Chicago South Shore Tour

En perfekt upplevelse för den som vill se mycket på kort tid. Denna guidade tur pågår endast i två timmar men tar dig med till fler av stadens landmärken så som Navy Pier och Millenium Park.

Grand city tour pizza kombo Supreme Travel

Grand City Tour & Pizza Combo

Chicago har kommit att bli synonymt med pizza och är du hungrig på både mat och sevärdheter är det här upplevelsen för dig. Förutom en fullmatad guidad ingår gratis pizza på någon av stadens bästa pizzerior.

Chicago konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Chicago

Vid gruppresor eller konferensresor till Chicago finns det ett brett utbud av aktiviteter för dig och ditt företag. Hör med oss så hjälper vi dig att sätta ihop en grupp- eller företagsresa dina anställda sent ska glömma. Chicago är också hem för flera intressanta sportlag och en sådan upplevelse kan spetsa till din konferensresa.

Är ni intresserade av en konferensresa till Chicago?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Chicago. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL CHICAGO

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Chicago helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Chicago kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.