Resor till Los Angeles

Los Angeles är en av världens mest kända städer och här finns något för alla. Strand, berg, pulserande innerstad och sport i absolut världsklass - en viss Zlatan Ibrahimovic sparkar dessutom boll för LA Galaxy. Här kan du besöka de kända filmhusen i Hollywood som Universal Studios eller Paramount Pictures och med lite tur stöta på din favoritskådespelare. Eller du kanske hellre vill njuta av vågorna vid Venice Beach eller vandra längs Hollywood Boulevard och the Walk of Fame?

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till den här pulserande storstaden som aldrig upphör att förvåna. Självklart kan vi ordna biljetter till alla lag och sportligor.

 
Paramount Pictures   Paramount Pictures är det enda filmhuset som rent geografiskt ligger i Hollywood, Los Angeles. Filmbolaget bildades redan 1912 och har skapat några av historiens mest kända filmer. Gudfadern, Top Gun, Forrest Gump, Iron Man och den ikoniska TV-serien MacGyver är alla producerade av just Paramount Pictures. Bolaget arrangerar dessutom turer i deras studios.

Paramount Pictures

Paramount Pictures är det enda filmhuset som rent geografiskt ligger i Hollywood, Los Angeles. Filmbolaget bildades redan 1912 och har skapat några av historiens mest kända filmer. Gudfadern, Top Gun, Forrest Gump, Iron Man och den ikoniska TV-serien MacGyver är alla producerade av just Paramount Pictures. Bolaget arrangerar dessutom turer i deras studios.

Sportevenemang  Flera lag i USA:s största sporter  Los Angeles är inte bara hem för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy utan även för åtta olika klubbar i de fem största sporterna i USA. I NFL återfinns både Los Angeles Chargers och Los Angeles Rams. Även i NBA-basketen finns två i Los Angeles Clippers och Lebron James Los Angeles Lakers. Som vi nämnde återfinns LA Galaxy i MLS och Los Angeles Dodgers (MLB) samt Anaheim Ducks och Los Angeles Kings i NHL.

Sportevenemang
Flera lag i USA:s största sporter

Los Angeles är inte bara hem för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy utan även för åtta olika klubbar i de fem största sporterna i USA. I NFL återfinns både Los Angeles Chargers och Los Angeles Rams. Även i NBA-basketen finns två i Los Angeles Clippers och Lebron James Los Angeles Lakers. Som vi nämnde återfinns LA Galaxy i MLS och Los Angeles Dodgers (MLB) samt Anaheim Ducks och Los Angeles Kings i NHL.

Upptäck hela Kalifornien med egen hyrbil

Trendiga kryssningar/resor från Los Angeles utvalda av oss

Våra tre tips på speciella upplevelser i Los Angeles

Hollywood

Kanske stadens mest välkända distrikt. Hollywood är hemmet för USA:s filmcentrum och här produceras även merparten av de amerikanska TV-serierna. Universal Studios och Paramount Pictures är några av filmhusen belägna här. Är du film-/ eller serieintresserad är ett besök hit och till Hollywood Boulevard och Walk of fame ett absolut måste.

Venice Beach Los Angeles Supreme Travel

Venice Beach

Stilla Havets vatten som rullar in mot stranden, Santa Monicas berg i fjärran och vackra palmer. Venice Beach tar dig bort från storstadsbruset och är både vackert, avslappnande och händelserikt på samma gång. Sola och bada, träna på kända Muscle beach eller shoppa på paradgatan Abbot Kinney Boulevard? Det är upp till dig.

Beverly Hills Los Angeles Supreme Travel

Beverly Hills

Nej, nu pratar vi inte om den ikoniska TV-serien från 90-talet och världens mest välkända postnummer 90210 utan om staden. Beverly Hills omges av Los Angeles och är hem för många filmstjärnor - har du tur stöter du på någon. Här finns också affärsgatan Rodeo Drive som erbjuder fantastisk shopping.

Los Angeles konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Los Angeles

Svetsa samman företaget på en konferensresa till Los Angeles. Gå i bergen, häng på stranden eller upplev ikoniska sportlag som Los Angeles Kings, Los Angeles Lakers, LA Clippers och Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy. Staden har alla ingredienser för en lyckad grupp- eller företagsresa.

Är ni intresserade av en konferensresa till Los Angeles?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Los Angeles. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
LOS ANGELES

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Los Angeles helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Los Angeles kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.