Skräddarsydda resor till Tampa, Florida

Tampa, Florida, är beläget i en vik vid den Mexikanska golfen och ett perfekt resmål för barnfamiljen. Nöjesparken Busch Garden och den kritikerrosade stranden Clearwater Beach är två av stadens pärlor som dessutom är ultimata för barnfamiljen. Här har du även närhet till andra fantastiska städer i solen som bland annat Orlando.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Tampa, Florida. Självklart kan vi ordna hyrbil och biljetter till alla lag och sportligor i staden så som Tampa Bay Lightning (NHL), Tampa Bay Buccaneers (NFL) och Tampa Bay Rays (MLB).

 
Clearwater Beach - perfekt för barnfamiljen   Clearwater Beach ligger strax söder om Tampa och utnämndes i februari 2019 till USA:s bästa strand för tredje gången - ett extremt gott betyg.  Förutom en lugn dag på stranden finns också en uppsjö av aktiviteter. Sightseeing, sportfiske, middagskryssningar och piratskeppet "Pirate Ransdom” som lär uppskattas hos barnen.

Clearwater Beach - perfekt för barnfamiljen

Clearwater Beach ligger strax söder om Tampa och utnämndes i februari 2019 till USA:s bästa strand för tredje gången - ett extremt gott betyg.
Förutom en lugn dag på stranden finns också en uppsjö av aktiviteter. Sightseeing, sportfiske, middagskryssningar och piratskeppet "Pirate Ransdom” som lär uppskattas hos barnen.

Sportevenemang   Tampa är nog främst känt för sitt hockeylag i NHL -   Tampa Bay Lightning  . Klubben har storstjärnor som Viktor Hedman, Nikita Kucherov och Steven Stamkos i sin laguppställning och vann grundserien i NHL 2019. Staden har även en klubb i NFL, Tampa Bay Buccaneers och ett i MLB, Tampa Bay Rays.

Sportevenemang

Tampa är nog främst känt för sitt hockeylag i NHL - Tampa Bay Lightning. Klubben har storstjärnor som Viktor Hedman, Nikita Kucherov och Steven Stamkos i sin laguppställning och vann grundserien i NHL 2019. Staden har även en klubb i NFL, Tampa Bay Buccaneers och ett i MLB, Tampa Bay Rays.

Familjevänliga kryssningar/resor till Tampa utvalda av oss

Brilliance of the Seas Supreme Travel

Kryssa till Cozumel med Brilliance of the Seas

Denna familjevänliga kryssning med Brilliance of the Seas tar dig ut i Västra Karibien från Tampa. Bland annat till dykparadiset Cozumel i Mexico. Mängder av aktiviteter ombord för hela familjen. Allt detta till ett makalöst bra pris.

Rhapsody of the Seas Supreme Travel

Upptäck Costa Maya med Rhapsody of the Seas

Denna familjevänligakryssning med Rhapsody of the Seas tar dig till legendariska Key West, Cozumel, Cayman Islands och Costa Maya, Mexiko till ett fantastiskt bra pris. Mängder av aktiviteter ombord för hela familjen.

Norwegian Dawn Supreme Travel

Upptäck Mexiko med Norwegian Dawn

På Norwegian finns mycket att göra för alla åldrar och man kan utan tvekan kalla NCL-fartyget för en flytande resort. På alla kryssningar ingår helpension. Denna kryssning tar dig till Mexiko med Norwegian Dawn.

Hyrbil+Florida+Supreme+Travel

Hyrbil Florida
Prisvärt och smidigt

Genom vårt samarbete med Alamo kan vi erbjuda mycket prisvärda hyrbilar i Florida. Hos oss ingår alltid fria mil och alla nödvändiga försäkringar.

Våra tre tips på speciella upplevelser i Tampa

Busch Gardens Tampa Bay Supreme Travel

Busch Gardens

Ett rent paradis för dig som älskar berg- och dalbanor. Hela nöjesparken har Afrikatema och här finns även ett zoo. Totalt har parken elva åkattraktioner, varav två av dem är vattenattraktioner. En perfekt utflykt för barnfamiljen.

Kennedy Space Center Supreme Travel

Kennedy Space Center

Drygt två timmars bilresa från Tampa ligger John F. Kennedys Space Center. Detta är anläggningen där NASA bedriver sin verksamhet. Är du intresserad av rymden är det här ett perfekt tillfälle att lära dig mer.

Florida Aquarium

Mitt i centrala Tampa ligger det här gigantiska akvariet som har över 20 000 olika vattendjur. Här kan du klappa hajar, delfiner och flera andra djur från havet. Här finns också en utomhuspool för barn att plaska i.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Tampa. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
TAMPA, FLORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Tampa, Florida helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Tampa, Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.