Skräddarsydda resor till Alaska

USA:s största delstat, Alaska, är en av världens vackraste platser med sin unika natur, sina berg, glaciärer, vattenfall och ett otroligt djurliv. Vi erbjuder flera kryssningar som tar dig till alla guldkorn Alaska har att erbjuda. Dessutom kan vi skräddarsy din vistelse helt efter dina behov. Här kan du njuta av både lugn, äventyr och natur under hela din vistelse.

Makalösa kryssningar/resor till Alaska utvalda av oss

Norwegian Bliss Supreme Travel

Norwegian Bliss med start och mål i Seattle

Norwegian Bliss är full av aktiviteter för alla åldrar och här njuter du till fullo under en veckas kryssning. Upplev Alaskas otroliga natur och höll ögonen öppna efter valar, örnar och grönskande öar. Blicka ut över fjordar och ett vackert skärgårdslandskap.

Norwegian Joy Supreme Travel

Kryssning från Seattle med Norwegian Joy

På Norwegian finns mycket att göra för alla åldrar och man kan utan tvekan NCL-fartyget för en flytande resort. På alla kryssningar ingår helpension. Denna kryssning tar dig från Seattle till glaciärer och andra sevärdheter.

Celebrity Cruises Eclipse

Celebrity Eclipse från vackra Vancouver

Lite vuxnare publik på dessa högklassiga kryssningar. Avslappad stämning ombord. Se nordamerikas största tidvattenglaciär och ett av Alaskas mest spektakulära naturfenomen. Ditt kryssningsfartyg ger den perfekta utsikten.

Våra tre tips på bokningsbara utflykter i Alaska

Val skådning Alaska Supreme Travel

Val-äventyr

Den här aktiviteten tar hela 14 timmar men är utan något tvivel värd både kostnaden och tiden. Tillsammans med en guide och mindre skara människor får ni se 15 meter långa gråvalar i sin hemmiljö i Magdalena Bay. Mat och dryck ingår under hela touren.

Bergsvandring Alaska Supreme travel

Bergsvandring

En möjlighet till att verkligen ta in det bästa Alaska har att erbjuda är att utnyttja någon eller flera av stadens vandringsleder. Ta dig fram i oslagbar natur kring berg, vattenfall och ett fantastiskt djurliv.

Glaciärtur Alaska Supreme Travel

Glaciärtur

Glaciärerna kan snart vara ett minne blott. Här har du chansen att uppleva den majestätiska glaciären Portage Glacier. I turen ingår båtutflykt, en timmes vandring vid glaciären samt ett besök på Alaska Wildlife Conservation Center.

Alaska+Supreme+Travel

Konferensresor till Alaska

Alaska är utan tvekan en av världens mest häpnadsväckande platser. Vill du uppleva storslagen natur och vildmark och samtidigt svetsa samman din grupp eller ditt företag under spännande äventyr? Då är en konferensresa till vackra Alaska något för dig.

Är ni intresserade av en konferensresa till Alaska?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Alaska. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
image-asset (7).jpeg

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL ALASKA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Alaska helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, utflykter etc.

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100% trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Alaska kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.