Skräddarsydda resor till San Francisco

San Francisco ligger mycket vackert på en halvö mellan Stilla havet och San Franciscobukten i norra Kalifornien. Förutom det vackra läget är staden känt för dess branta kullar, Golden Gate-bron, den kalla sommar-dimman och de fina stränderna runt om staden. Det är just mångsidigheten som gör San Francisco till ett alldeles utmärkt resmål.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till den här staden. Självklart kan vi även ordna biljetter till alla lag och sportligor i området.

 
Alcatraz  Förmodligen världshistoriens mest berömda fängelse som öppnades 1934 och stängdes 1963. Alcatraz har otaliga gånger filmatiserats, bland annat i Clint Eastwoods “Flykten från Alcatraz” och “The Rock”. I dagsläget är fängelset en stor turistattraktion och väl värd ett besök.

Alcatraz
Förmodligen världshistoriens mest berömda fängelse som öppnades 1934 och stängdes 1963. Alcatraz har otaliga gånger filmatiserats, bland annat i Clint Eastwoods “Flykten från Alcatraz” och “The Rock”. I dagsläget är fängelset en stor turistattraktion och väl värd ett besök.

Sport i världsklass  San Francisco Bay-området har ett mycket brett utbud av sport. Eller vad sägs som antagonisterna Oakland Raiders och San Francisco 49ers i NFL. Erik Karlssons   San Jose Sharks   i NHL och San Jose Earthquakes i MLS. Det mycket framgångsrika NBA-laget och regerande mästarna Golden State Warriors med stjärnor som svenske Jonas Jerebko och Stephen Curry spelar här. Precis som de två MLB-lagen: framgångsrika Oakland Athletics och San Francisco Giants.

Sport i världsklass
San Francisco Bay-området har ett mycket brett utbud av sport. Eller vad sägs som antagonisterna Oakland Raiders och San Francisco 49ers i NFL. Erik Karlssons San Jose Sharks i NHL och San Jose Earthquakes i MLS. Det mycket framgångsrika NBA-laget och regerande mästarna Golden State Warriors med stjärnor som svenske Jonas Jerebko och Stephen Curry spelar här. Precis som de två MLB-lagen: framgångsrika Oakland Athletics och San Francisco Giants.

Upptäck hela Kalifornien med egen hyrbil

Unik kryssning från San Francisco utvald av oss

Norwegian Gem Supreme Travel

Från San Francisco till New York med Norwegian Gem

Den här makalösa kryssningen med avresa 24 januari 2020 tar dig hela vägen från San Francisco till New York! Under tre veckor besöks platser som Los Angeles, Mexiko, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua mm. Fartyget passerar även genom Panamakanalen och når då Colombia, Aruba och Curacao.

NFL San Francisco Supreme Travel

Aktuell sportresa


NFL - San Francisco

6-12 november tar NFL-podden och Supreme Travel oss till fantastiska San Francisco. Två NFL-matcher ingår med fyra klassiska lag där rivalmötet Raiders - Chargers är resans första höjdpunkt. Den andra matchen spelas på nya Levi’s Stadium som tar 68 500 personer mellan 49ers och Seahawks.

Våra tre tips på bokningsbara upplevelser i San Francisco

City Tour med buss och helikopter

Vill du uppleva en guidad stadstur med det lilla extra är detta något för dig. Dagen inleds med att besöka flera av stadens sevärdheter, bland annat Golden Gate-bron och Chinatown via buss. Sedan tar en nervkittlande helikoptertur vid där du får uppleva staden från ovan.

Sonoma Napa Valley Wine Tour Supreme Travel

Winetrain

Den här heldagsutflykten uppfyller en vinälskares innersta drömmar. En buss-limousine tar dig med på besök till totalt fyra vingårdar i Napa Valley och Sonoma som avrundas med en fyra timmars middag på Napa Valley Wine Train. Under middagen körs du omkring i spektakulära Napa Valley innan hemfärd till hotellet.

Yosemite Supreme Travel

Nationalparken Yosemite

Upplev en av USA:s mest berömda nationalparker - Yosemite. Den här utflykten pågår under drygt 13 timmar och innehåller guidad resa, tre timmars fri tid i parken, en timmes guidad tur inuti Yosemite Valley och en mycket vacker resa vid bergskedjan Sierra Nevada.

San Francisco konferensresor Supreme Travel

Konferensresor till San Francisco

Åk på en spännande konferensresa till otroligt häftiga och mångsidiga San Francisco. I den här vackra staden med dess branta kullar och den röda Golden Gate-bron kommer företaget eller gruppen att trivas. Dessutom ligger ett av världens främsta vindistrikt, Napa Valley, i närheten - perfekt utflykt för ditt företag. Är ni intresserade av historia rekommenderar vi ett besök på det tidigare fängelset - ökända Alcatraz.

Är ni intresserade av en konferensresa till San Francisco?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till San Francisco. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
SAN FRANCISCO

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till San Francisco helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till San Francisco kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.