Resor till Orlando - solsemester för familjen

Orlando är ett mycket populärt resmål för svenskar och framförallt barnfamiljer - det är inte svårt att förstå varför. Fantastiskt klimat, sol & bad, familjeresorter i världsklass och flera nöjes- och  äventyrsparker i området. Vill du komma iväg och njuta av värmen men samtidigt kunna hinna med storslagna äventyr - då är Orlando verkligen ett utmärkt resmål.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Orlando. Självklart kan vi ordna biljetter till samtliga lag och sportligor i området. Läs mer om klubbarna nedan.

 
Vår favorit i Orlando - Floridays Resort     Floridays Resort   är en Supreme Travel-favorit tillika prisbelönt lägenhetshotell strax söder om soliga och barnvänliga Orlando. De rymliga två- och trerumslägenheterna är fullt utrustade med kök, balkong och fräscha sovrum. Floridays erbjuder dessutom gratis parkering, stort poolområde, poolbar samt café på området. Utöver det ingår gratis shuttlebuss till flera av temaparkerna i området; Sea World, Disney World och Universal studios. En utflykt till någon av parkerna är en perfekt avstickare från den härliga resorten.

Vår favorit i Orlando - Floridays Resort

Floridays Resort är en Supreme Travel-favorit tillika prisbelönt lägenhetshotell strax söder om soliga och barnvänliga Orlando. De rymliga två- och trerumslägenheterna är fullt utrustade med kök, balkong och fräscha sovrum. Floridays erbjuder dessutom gratis parkering, stort poolområde, poolbar samt café på området. Utöver det ingår gratis shuttlebuss till flera av temaparkerna i området; Sea World, Disney World och Universal studios. En utflykt till någon av parkerna är en perfekt avstickare från den härliga resorten.

Sportevenemang   Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i Florida. I Baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och   Tampa Bay Lightning  . Tre klubbar spelar i NFL i   Miami Dolphins  , Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers. Till Buccaneers matcher kan vi ordna med buss till och från lagets matcher.

Sportevenemang

Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i Florida. I Baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och Tampa Bay Lightning. Tre klubbar spelar i NFL i Miami Dolphins, Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers. Till Buccaneers matcher kan vi ordna med buss till och från lagets matcher.

Höstlovsresor Supreme Travel

Höstlovsresor
för hela familjen

Vecka 44 har många ledigt från skolan och höstmörkret har börjat att krypa på ordentligt. Varför inte lämna vardagen bakom dig och ta med hela familjen till solen? Här ger vi dig alternativen.

Kryssningar/resor från Orlando (Port Caneveral) utvalda av oss

Mariner of the Seas Supreme Travel

Kryssning till Bahamas med Mariner of the Seas

Denna lite kortare kryssning tar dig till paradisögruppen Bahamas. Nassau på Bahamas är ett kristallklart vattenparadis perfekt för snorkling eller dykning. En av de finaste pudervita stränderna ligger på Paradise Island, fem minuters taxifärd från hamnen.

Harmony of the Seas Supreme Travel

Upptäck Östra Karibien med Harmony of the Seas

Denna kryssning tar dig till ut i Östra Karibien, till Cococay, Bahamas och även till paradisöarna St Martin och St Thomas. Mängder av aktiviteter ombord för barnfamiljen. Välkommen att uppleva den bästa klassen av fartyg från Royal Caribbean, Oasis-klassen.

Harmony of the Seas Supreme Travel

Upptäck Västra Karibien med Harmony of the Seas

Denna kryssning tar dig till Västra Karibien, Bahamas, Honduras, Costa Maya i Mexiko och även till det kända paradiset Cozumel. Mängder av aktiviteter ombord för barnfamiljen. Upplev den bästa klassen av högklassiga fartyg från Royal Caribbean, Oasis-klassen.

Hyrbil+Florida+Supreme+Travel

Hyrbil Florida
Prisvärt och smidigt

Genom vårt samarbete med Alamo kan vi erbjuda mycket prisvärda hyrbilar i Florida. Hos oss ingår alltid fria mil och alla nödvändiga försäkringar.

Våra tre tips på utflykter i Orlando

Disney World Supreme Travel

Disney World

Drygt tre mil utanför Orlando ligger världens största nöjesfält Walt Disney World Resort. Parken innehåller hela fyra olika temaparker, varav två vattenparker och har över 20 miljoner besökare varje år. Detta är verkligen en av Orlandos kronjuveler och en upplevelse man aldrig glömmer.

Universal Studios Supreme Travel

Universal Studios

Undrar du hur en film blir till och hur det ser ut på en filmstudio? Då är Universal Studios något för dig. Här kan du stöta på någon av dina favoritkaraktärer från filmens värld och dessutom kombinera det med deras nöjesfält.

Sea World Supreme Travel

Sea World

Är en av de främsta marina äventyrsparkerna i världen. Här kan du åka karuseller på förmiddagen och klappa delfiner på eftermiddagen. Sea World har något för hela familjen och är definitivt värt ett besök.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Orlando. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
ORLANDO, FLORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Orlando helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Orlando, Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.