Skräddarsydda resor till Montreal

Montreal är Kanadas näst största stad och ligger i provinsen Quebec, där det officiella språket är franska. Staden är vackert placerat på en ö vid Saint Lawrencefloden och Ottawafloden. Reser du till Montreal kan du räkna med en fantastisk matupplevelse, mängder av festivaler och bra promenadstråk. Parken Mont-Royal, Biodome (djurparken) och Notre Dame-basilikan är tre av höjdpunkterna. Vi kan erbjuda hyrbil i Montreal och övriga städer i Kanada samt matchbiljetter till Montreal Canadiens i NHL och Montreal Impact i MLS.

I Kanada är öl omåttligt populärt  och det finns en hel drös med mikrobryggerier i och runt staden Montreal. Molson och Labatts är landets två största bryggerier och de mest säljande ölsorterna. En utflykt till ett av bryggerierna kan vara ett bra tillskott på din resa till Montreal.

I Kanada är öl omåttligt populärt och det finns en hel drös med mikrobryggerier i och runt staden Montreal. Molson och Labatts är landets två största bryggerier och de mest säljande ölsorterna. En utflykt till ett av bryggerierna kan vara ett bra tillskott på din resa till Montreal.

Det framgångsrikaste laget i NHL     Montreal Canadiens   grundades 1909 och är en av “Original six-klubbarna” - de första som grundades i NHL. Klubben är även den som vunnit flest Stanley Cup-titlar genom tiderna - hela 23 gånger - tio fler än Toronto Maple Leafs. Montreals senaste vinst kom dock 1993 och de största framgångarna kom under 50-/ 60- och 70-talet. I laget återfinns stjärnor som Carey Price, Max Domi, Shea Weber och Jesperi Kotkaniemi.

Det framgångsrikaste laget i NHL

Montreal Canadiens grundades 1909 och är en av “Original six-klubbarna” - de första som grundades i NHL. Klubben är även den som vunnit flest Stanley Cup-titlar genom tiderna - hela 23 gånger - tio fler än Toronto Maple Leafs. Montreals senaste vinst kom dock 1993 och de största framgångarna kom under 50-/ 60- och 70-talet. I laget återfinns stjärnor som Carey Price, Max Domi, Shea Weber och Jesperi Kotkaniemi.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Montreal

Montreal+i+kv%C3%A4llsljus

Montreal by night

Vill du uppleva allt Montreal har att erbjuda i kvällstid? Då är den här utflykten något för dig. Här får du se sevärdheter som Mont-Royal, Old Town och Festival Distrikt - för att nämna några.

Mont+Tremblant+supreme+travel

Mont Tremblant & The Laurentians

En dagsutflykt till vacker natur i bergen. Resan dit innebär 50 minuters båtresa på Lac des Sables och flera natursköna upplevelser i Mont Tremblant & The Laurentians.

Quebec+supreme+travel

Quebec City Tour

Ytterligare en fantastisk utflykt över en dag där fantastiska Quebec och vattenfallen i Montmorency besöks. UNESCOS ols Quebec, The Citadel och Place Royale är några av sevärdheterna under dagen.

Montreal konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Montreal

Kanadas näst största stad, fransktalande Montreal, ligger i provinsen Quebec och är otroligt mångsidig. Här kan du spetsa till din företagsresa med flera spännande evenemang som gör din gruppresa till något ni sent ska glömma. Vi kan också hjälpa till med transport och biljetter till det klassiska NHL-laget Montreal Canadiens.

Är ni intresserade av en konferensresa till Montreal?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Montreal. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
montreal+supreme+travel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
MONTREAL, KANADA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Montreal helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL mm. Eller du kanske vill uppleva spännande utflykter, MLS-fotboll eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Montreal kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.