Resor till oförglömliga Florida

Delstaten Florida är ett helt fantastiskt resmål och optimalt för barnfamiljer. Här finns städer som soliga Tampa, barnvänliga Fort Lauderdale, innehållsrika Orlando och hippa Miami. Här är dessutom klimatet helt otroligt. Vill du lata dig på delstatens många stränder? Uppleva några av världens största och bästa nöjes- och äventyrsparker? Bo på förstklassig familjeresort? Bevittna sport i världsklass eller åka på en utflykt du aldrig glömmer? Då är en resa till Florida något för dig! Aldrig har vi haft så bra förbindelser till Florida som vi har just nu. SAS flyger direkt från Stockholm och Köpenhamn till Miami och Norwegian flyger direkt till Fort Lauderdale och Orlando. Sedan finns det dessutom ett flertal bolag som dagligen trafikerar Florida med ett stopp längs vägen.

Boka en paketresa till Florida hos oss på Supreme Travel och nedan finns olika reseförslag. Vi bokar hotell, hus, hyrbilar, kryssningar, evenemang, NHL-biljetter, NFL-biljetter, nöjesparker, utflykter och mycket mer på din resa till Florida. Vi kan även skräddarsy gärna din resa till Florida. Klicka här för offert.

 
the+gates+hotel+miami.jpg

En vecka i Miami

Kampanjpris på avresa 12 september. Pris från 12990 kr för flyg och hotell 7 nätter på South Beach.

Höstlovsresor Supreme Travel

Resor höstlov

Höstlovet är en populär tid att resa. Se våra resor som erbjuds över höstlovet.

Miami Dolphins New England Patriots Supreme Travel

NFL-resa till Miami

12-17 september tar Supreme Travel med dig till Miami - och till ett fantastiskt pris. Hotellet, The Gates Hotel, ligger mitt på otroliga South Beach med närhet till det bästa staden har att erbjuda. Dessutom får du uppleva Miami Dolphins mot New England Patriots.

Floridays Resort Orlando Supreme Travel

Resor till nöjesparkerna och upplevelserna i Orlando. Familjesemester när den är som bäst.

Kryssningar+i+hela+v%C3%A4rlden+Supreme+Travel

Kryssningar från Florida

Sök bland 100-tals kryssningar med några världens bästa rederier i med utresa från Florida.

Symphony+of+the+seas+Supreme+Travel

Flyg och kryssningspaket

Perfekt för familjer. Paketresa med flyg, hotell 3 nätter och 7 dygns kryssning med Symphony of the Seas. Vi inleder med 3 dygn i Miami med boende på Miami Beach innan 7 dygn på världens största kryssningsfartyg väntar. Just nu kampanjpris från 19 990 kr .

Skräddarsydd resa

Vi skräddarsyr gärna din resa till Florida. Fyll i formuläret och ange dina önskemål. Genom personlig service och idérikedom hjälper vi dig med den perfekta Floridaresan.

Hyrbil Florida Supreme Travel

Hyrbil i Florida

Vi hjälper dig med hyrbil på din resa till Florida. Genom vårt samarbete med ALAMO har vi mycket prisvärda lösningar och bilar i alla storlekar. Självklart ingår fria mil och alla nödvändiga försäkringar.

hedman+supreme+travel+tampa+bay+lightningbiljetter.jpg

NHL biljetter till Tampa Bay Lightning

Vi har biljetter till den alltid slutsålda Amalie Arena. Boka dina biljetter hos oss till Tampa Bay Lightning.


 
My love for you is like a Florida sunset. Orange, coral, pink, and lavender, it exists to warm your heart through the inevitable darkness.
— Jarod Kintz