Resor till oförglömliga Florida

Delstaten Florida är ett helt fantastiskt resmål och optimalt för barnfamiljer. Här finns städer som soliga Tampa, barnvänliga Fort Lauderdale, innehållsrika Orlando och hippa Miami. Här är dessutom klimatet helt otroligt. Vill du lata dig på delstatens många stränder? Uppleva några av världens största och bästa nöjes- och äventyrsparker? Bo på förstklassig familjeresort? Bevittna sport i världsklass eller åka på en utflykt du aldrig glömmer? Då är en resa till Florida något för dig! Aldrig har vi haft så bra förbindelser till Florida som vi har just nu. SAS flyger direkt från Stockholm och Köpenhamn till Miami och Norwegian flyger direkt till Fort Lauderdale och Orlando. Sedan finns det dessutom ett flertal bolag som dagligen trafikerar Florida med ett stopp längs vägen.

Boka en paketresa till Florida hos oss på Supreme Travel och nedan finns olika reseförslag. Vi bokar hotell, hus, hyrbilar, kryssningar, evenemang, NHL-biljetter, NFL-biljetter, nöjesparker, utflykter och mycket mer på din resa till Florida. Vi kan även skräddarsy din resa till Florida. Klicka här för offert.

 

Några utvalda städer att upptäcka under din resor till Florida

Aktuella erbjudanden och resor till Florida

Symphony+of+the+seas+Supreme+Travel

Flyg och kryssningspaket

Det här paketet är perfekt för familjer. Paketresa med flyg, hotell 3 nätter och 7 dygns kryssning med Symphony of the Seas. Vi inleder med 3 dygn i Miami med boende på Miami Beach innan 7 dygn på världens största kryssningsfartyg väntar. Just nu kampanjpris från 19 990 kr .

Kryssningar+i+hela+v%C3%A4rlden+Supreme+Travel

Kryssningar från Florida

Sök bland 100-tals kryssningar med några världens bästa rederier i med utresa från Florida.

Höstlovsresor Supreme Travel

Resor höstlov

Höstlovet är en populär tid att resa. Se våra resor som erbjuds över höstlovet.Fler av resorna utgår från fantastiska Florida.

Skräddarsydd resa

Vi skräddarsyr gärna din resa till Florida. Fyll i formuläret och ange dina önskemål. Genom personlig service och idérikedom hjälper vi dig med den perfekta resan till Florida.

Hyrbil Florida Supreme Travel

Hyrbil i Florida

Vi hjälper dig med hyrbil på dina resor till Florida. Genom vårt samarbete med ALAMO har vi mycket prisvärda lösningar och bilar i alla storlekar. Självklart ingår fria mil och alla nödvändiga försäkringar.

hedman+supreme+travel+tampa+bay+lightningbiljetter.jpg

NHL biljetter till Tampa Bay Lightning

Vi har biljetter till den alltid slutsålda Amalie Arena. Boka dina biljetter hos oss till Tampa Bay Lightning.

Fantastiska stränder att uppleva

Se och göra i delstaten Florida

Florida konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Florida

Ta med ditt företag på en konferensresa till Florida där du kan varva intensiva arbetsdagar med sol och bad på stranden. Här är klimaten fantastiskt, maten i toppklass och det finns flera otroliga städer att välja mellan såsom Miami, Tampa, Orlando och Fort Lauderdale. Kanske är din grupp eller ditt företag intresserade av att åka på en kryssning fylld av äventyr?

Är ni intresserade av en konferensresa till Florida?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt ska följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Florida. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
Florida Supreme Travel Sweden

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
FlORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Florida helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL eller NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

 
My love for you is like a Florida sunset. Orange, coral, pink, and lavender, it exists to warm your heart through the inevitable darkness.
— Jarod Kintz