NFL-resa till Miami
12 sept - Superpris!

Låt Supreme Travel ta med dig till Miami och till ett fantastiskt pris. Hotellet The Gates Hotel, ligger mitt på South Beach och drömmötet Miami Dolphins mot fjolårets mästare New England Patriots ingår.

Chicago 25 sep - 1 okt med NFL-podden

Supreme Travel och NFL-podden tar den 25-30 september med dig till Chicago för att uppleva två högklassiga matcher från NFL. Utflykt till Green Bay, ölbryggeribesök och Bears mot Vikings på Soldiers Field.

NFL-helg i London 12-14 oktober 2019

I samarbete med NFL-podden. Har du drömt om att se en NFL-match - då har du verkligen chansen nu och dessutom på europeisk mark när NFL kommer till London och matchen Panthers - Buccaneers.

Resor till Florida - familjefavoriten

Se våra resor till soliga Florida. Hundratals kryssningar, färdiga paketresor och evenemang. Låt oss arrangera din resa till Florida med det innehåll du önskar.

Kryssningar med

Norwegian

På Norwegian behöver man inte passa några fasta middagstider eller följa klädkoder. På alla kryssningar ingår helpension. Här finns mycket att göra för alla åldrar. Upptäck hela utbudet. Just nu kampanjpriser.

Resor till USA - ett fantastisk resmål

Vi är specialister på resor till USA och Kanada. Gruppresor, individuella resor, kryssningar, sportresor, företagsresor. Låt oss arrangera din resa till USA.

Sök bland alla våra resor

 
 

Kryssningar i Medelhavet

Sök bland våra 100-tals kryssningar i Medelhavet. En veckas kryssning inkl helpension från 3990 kr

Venedig till Aten

Azamara Cruises lyxkryssning med stopp bland annat Kroatien på vägen.

Panamakanalen

Kryssning från Miami till Los Angeles genom den berömda Panamakanalen. Unika upplevelser på denna 17 dygns kryssning som går över jul och nyår.

Amalfi, Sicilien, Malta

Medelhavet på 9 dygn med Azamara. Små fartyg med endast 700 resenärer.

rccl%2Bsymphony%2Bof%2Bthe%2Bseas%2Bzipline%2Bsupreme%2Btravel.jpg

Kryssning i hela världen - sök här

Kryssningar i hela världen. Testa vår sökmotor där du hittar ett 1000-tal kryssningar.

Grupp & Företagsresor Supreme Travel

Grupp & företag - fler än 10 personer?

På Supreme Travel hjälper vi dig att planera och genomföra alla olika typer av gruppresor. Det kan röra sig om företagsresa, konferens, föreningar, idrottslag, kompisgäng eller skolgrupper. Vi sätter ihop er resa precis enligt önskemål och tack vare vår långvariga erfarenhet och kontakter har vi möjlighet att anordna resor till alla världens hörn.